-
9th Apr 08

Fick en sån huvudvärk i går eftermiddag, varför vet jag inte, överarbetad kanske. Gick och la mig strax efter nio i går, helt jätte trött var jag. Huvudvärken  har hållt i sig hela dan men det har inte varit som det var i går. Har jobbat med Piia, var färdig vid tre och hämtarna ungarna direkt efter. Vi har haft lite fönsterputs och blir lite mer i morrn me.. Det är verkligen inte så lätt att putsa fönster, dessa jag putsade idag kanske inte var mer än 30-40 centeimeter breda och en och en halv meter höga, detta var på Skandia banken så det är därför de har sånna fönster, intrångs säkra. Hur som helst, man studsade upp och ner hela tiden och vig är man ju inte direkt och det var ju båda utsidan insidan plus mellanfönstren..kul!! inte. Det var ju inte många fönster men ändå tog det en timme för oss båda. I morrn blir det posten jag jobbar på, där blir det en del fönster me, är verkligen dax..ser knapp igenom dom.

Två dagar tills jimmy boy kommer hem, var på sånt dåligt humör i går och jag hade som sagt min jäkla huvudvärk, så förlåt älskling om jag drog ner ditt humör, ska tänka mig för.

Inte nog med att man hade en migrän liknande huvudvärk så hade inte Isabelle sovit på dagis, när vi skulle äta middag så märkte jag att hon hade gjort sitt i blöjan och i samma stund blev Isabelle jätte arg på Josefin för att hon ryckte ifrån hennes skor som hon ville ha på sig (Josefins gamla finskor som är för små för henne) och då satte Cirkusen igång, Jag hade huvudvärk, vi skulle äta och jag behövde byta bajsblöja på en hysterisk två åring, det var kalas..så vill jag alltid ha det. Blöjan kunde bytas efter många om och men och Josefin kunde få sin mat…satt där ner och väntade på mig, stackars hon. Isabelle va det bara att stoppa i säng, hon var nästan helt blå i ansiktet så hysterisk och trött var hon. Sprang ner och gjorde välling, och hällde upp mat till Josefin under tiden vällingen värmdes. Skrik uppefrån och rusar tillbaka till mikron och kutar upp med den. Allt detta med en sprängande huvudvärk..pröva det nån gång, man mår inte alls bra efteråt. Var nog därför jag var lite grinig när jag pratade med Jimmy hmm.

Just nu sitter jag och väntar på ett svar från facebook som ska ordna min grupp jag skapade i Söndags. man hittar inte den när man söker på den, väldigt skummt. Få se vad som står på.

Ska avrunda nu.

Kommentera

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Search

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu